AVOIMET TYÖPAIKAT

AJOJÄRJESTELIJÖITÄ

TYÖNJOHTAJIA

TYÖNJOHTOHARJOITTELIJOITA

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ

Toimintamme kasvaessa etsimme joukkoomme

AJOJÄRJESTELIJÖITÄ sekä vakituiseen että kausiluontoiseen työhön

Ajojärjestelijänä vastaanotat asiakkaiden yhteydenottoja ja järjestelet työtehtäviä noin 100:lle osakasyrittäjällemme. Edellytämme tehtävässä asiakaspalveluhenkisyyttä, tiimityötaitoja sekä tietotekniikan perustaitoja. Paineensietokyky ja nopea reagointi muuttuviin tilanteisiin on tarpeen erityisesti huippusesongin aikana. Tehtävässä menestymisessä auttaa aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä, kuljetusalan tuntemus, asiakastarpeiden tunnistaminen sekä positiivinen asenne.

Haemme ajojärjestelijöitä sekä vakituiseen työhön että määräaikaisiin työsuhteisiin kesäkaudelle.

Tarjoamme kattavan perehdytyksen monipuoliseen työtehtävään, ajojärjestelytiimin tuen kaikissa käänteissä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tuemme osaamisen kehittämistä ja uralla etenemistä mm. tehtävänkierroilla. Työssä on mahdollisuus ainakin osittaiseen etätyöhön tai työskentelyyn miltä tahansa toimipisteeltämme Lapissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa kuljetusvastaava Antti Nulu, antti.nulu@napapiirinkuljetus.fi, puh. 040 061 3784.

Hakuaikaa 15.3.2024 saakka.

TYÖNJOHTAJIA JA TYÖNJOHTOHARJOITTELIJOITA

työmaapäällikköä / työnjohtajaa sekä työnjohtoharjoittelijoita infrarakentamisen kohteisiin Lapin talousalueelle.

Työnjohtajilta edellytämme vähintään insinöörin- tai teknikon tutkintoa sekä useamman vuoden työkokemusta maa- ja vesirakentamisen alalta. Kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja kokemusta projektien toteuttamisesta.

Työnjohtoharjoittelijoilta edellytämme rakennusalan opintoja. Voit olla myös vastavalmistunut.

Tehtävässä toimiminen edellyttää vastuullista työotetta, mukautumiskykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Esimiehenä ymmärrät hyvinvoivan henkilöstön olevan yrityksen tärkein voimavara, joten panostat työturvallisuuden johtamiseen, henkilöstön vahvuuksien hyödyntämiseen ja kehittämiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Hannu Ekonoja, hannu.ekonoja@napapiirinkuljetus.fi, puh. 0400 190 351.

Hakuaikaa 30.3.2024 saakka.

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ

eri tehtäviin infrarakentamisen kohteisiin sekä toimistotehtäviin koko Lapin alueelle.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot osaamisestasi, minkä tyyppisiä tehtäviä toivot ja millä alueella haluaisit työskennellä.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 15.4 sähköpostilla osoitteeseen: napapiirinkuljetus@napapiirinkuljetus.fi