Poltto- ja voiteluaineet

Raskaan kaluston käyttäjille

Polttoneste- ja voiteluainekauppaamme kuuluu dieselöljyn, polttoöljyn ja voiteluaineiden myynti sekä toimitus. Nopeat toimitusajat ja paikallinen asiantuntemus ovat toimintamme vahvuuksia. Toimipisteidemme kautta operoimme lähellä asiakkaitamme.

Laatu- ja ympäristösertifioitua palvelua

Napapiirin Kuljetuksella on pitkällinen kokemus alalta, sillä poltto- ja voiteluainekauppa alkoi yhtiöllä jo 1969. Parhaan mahdollisen palvelun laadun takeena on paitsi pitkä kokemus, mutta myös ISO 9001 ja ISO 14001 laatu- ja ympäristösertifikaatit. Ensimmäiseksi mainittu on kansainvälisesti tunnetuin laadunhallintastandardi ja jälkimmäinen on vastaavasti tunnetuin ympäristöjärjestelmästandardi.

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelu
Arkisin 9-15
Puh. +358 400 613771
napapiirinkuljetus@napapiirinkuljetus.fi

Kaikki yhteystiedot

1

Nopeat toimitusajat

Kattavan jakeluverkostomme ansiosta toimitusaikamme ovat lyhyet koko Lapin alueella.
2

Paikallinen asiantuntemus

Toimimme toimipisteidemme kautta lähellä asiakkaitamme, Lapin erityisolosuhteet tuntien.
3

Kattava verkosto

Palvelemme tehokkaasti paitsi Lapissa, mutta myös ympäri Suomen jakeluverkostomme kautta.

Polttoainekortilla voit tankata kätevästi joko Teboil Ab:n tai Neste Oyj:n D-automaateista.

Tilaa lämmitysöljy

Myymme ja toimitamme lämmitysöljyä Lapissa ja muualla Suomessa tehokkaasti ja asiantuntevasti kattavan verkostomme kautta.

Lue lisää

Polttoainekortti yrityksille

Yhtiöllämme on luottokorttijärjestelmä, jossa valintasi mukaan voit tankata joko Oy Teboil Ab:n tai Neste Oyj:n D-automaateista.

Lue lisää

Voiteluaineet

Toimipisteidemme valikoimiimme kuuluvat kaikki tunnetut Neste Oyj:n ja Teboil Ab:n voiteluaineet ja autokemikaalit.

Usein kysyttyä poltto- ja voiteluaineista

 • Missä myytte poltto- ja voiteluaineita?

  Lämmitysöljy: Myymme ja toimitamme moottoriöljyä Lapissa ja muualla Suomessa.

  Moottoripolttoöljy: Käytössämme on luottokorttijärjestelmä, jonka avulla moottoripolttoöljyä on saatavilla automaateista ympäri Suomen. Kattavan jakeluverkostomme ansiosta toimitamme moottoripolttoöljyn nopealla aikataululla myös suoraan omaan säiliöösi, sijaitsipa se missä päin Suomea tahansa.

  Dieselöljy: Toimitamme dieselöljyn asiakkaan omiin säiliöihin ja yhtiöllämme on polttoainekaupan luottokorttijärjestelmä.

  Voiteluaineet: Toimipisteidemme valikoimiin kuuluvat tunnetuimmat tuotteet. Sen lisäksi toimitamme tilauksesta tarvitsemasi tuotteet haluamaasi paikkaan. Yli 170 kg tilaukset toimitamme rahtivapaasti koko Suomen alueella.

 • Ketkä voivat ostaa poltto- ja voiteluaineita?

  Asiakkaitamme ovat raskaan liikenteen yritykset, metsä- ja maansiirtourakoitsijat sekä kiinteistöt ja yksityiset kotitaloudet.

 • Voiko lämmitysöljyn kesälaatua käyttää talvella?

  Edullisemman kesälaadun käyttömahdollisuuden talviaikaan ratkaisee öljysäiliön sijainti. Säiliön sijaitessa sisällä tai maan alla voidaan yleisesti käyttää kesälaatua myös talvella. Maan päällä tai kylmässä varastossa sijaitsevassa säiliössä on aina talviaikana käytettävä talvilaatua.

 • Miten voin hankkia D-kortin?

  Voit hakea D-korttia ottamalla yhteyttä aluetoimistoihimme. Kortti on vuosimaksuton ja sen toimitusaika on n. 2 viikkoa. D-kortti on tarkoitettu yritysasiakkaille.

 • Onko voiteluaineiden tilaukselle vähimmäismäärää?

  Vähintään 200 litran kertatoimitus (tynnyri tai vastaava määrä pienempiä astioita) toimitetaan kotimaassa rahtivapaasti. Pienemmistä toimitusmääristä veloitetaan pientoimituslisä 40€. Voiteluaineet toimitetaan 1-7 arkipäivän kuluessa tilauksesta.

 • Miten otatte huomioon ympäristön?

  Napapiirin Kuljetuksen sertifioidun laatu- ja ympäristöjärjestelmän mukaisesti olemme valinneet jokaiselle toimintasektorilla seurattavat ympäristöasiat. Polttoaine- ja voiteluainekaupan osalta jatkuvana tavoitteenamme on estää polttoainepäästöt maaperään.