Napapiirin Kuljetus

Lappilaisomistuksessa oleva KTK -tyyppinen monialayritys

Napapiirin Kuljetus on 1967 perustettu monialayritys, jolla on kaksi liiketoimintasektoria: maarakennusurakointi ja -kuljetus sekä kiviaineskauppa ja polttoneste-, voiteluaine- ja tarvikekauppa. Alusta lähtien yhtiön perustajien tavoitteena on ollut parhaan mahdollisen kokonaispalvelun tarjoaminen.

Varmaa ainesta jo vuodesta 1967

Yhtiön perustajat, lappilaiset ammattikuorma-autoilijat, päättivät toimia yhdessä tarjotakseen asiakkaille parasta mahdollista palvelua. Palvelutarjonta on vuosien varrella kehittynyt ja jo vuonna 1969 maarakennuspalvelut sai seurakseen poltto- ja voiteluainekaupan. Tänä päivänä Napapiirin Kuljetuksella on kahdeksan Lapin aluetoimipistettä ja tytäryhtiö Ruotsissa.

Lisätietoja yhtiöstä

  • Työllistää yli 100 osakasyrittäjää ja toimihenkilöä
  • Vakavarainen ja AAA-luokitus
  • Liikevaihdoltaan suurimpia lappilaisia yrityksiä
  • ISO 9001 ja ISO 14001 sertifikaatit
Meillä on kahdeksan toimipistettä ympäri Lappia. Pääkonttorimme sijaitsee Rovaniemellä.

Ammattitaitoinen

Palvelun laadun takeena on vuosikymmenien kokemus alalla sekä ISO 9001 ja ISO 14001 laatu- ja ympäristösertifikaatit.

Luotettava

Napapiirin Kuljetuksella on moderni kalustokapasiteetti, johon kuuluu 100 kpl kuorma-autoja ja n. 40 kpl maansiirtokoneita.

Edistyksellinen

Katsomme tulevaan, oli kyse sitten sähköajoneuvoihin siirtymisestä, automaatiopohjaisista sovelluksista tai virtuaalitodellisuudesta.

Taloudellisesti kannattava

Napapiirin Kuljetus on liikevaihdoltaan yksi suurimmista Lapin yrityksistä. Tärkeä yritysarvo onkin mahdollistaa vakaan toiminnan jatkuvuus.

Napapiirin Maanrakennus

Sisaryhtiömme Napapiirin Maanrakennus toteuttaa kuntien ja yritysten vaativat maanrakennusprojektit Lapin alueella. Lue lisää Napapiirin Maanrakennuksen sivuilta.

Napapiirin Maanrakennus

Tutustu referensseihin

Olemme toteuttaneet monenlaisia projekteja aina maa-ainestoimituksista maarakennustöihin – täältä löydät lisätietoa referensseistämme.

Referenssit

Ajankohtaista

Osakasyrittäjyys

Kiinnostaako sinua osakasyrittäjyys? Napapiirin Kuljetus on lappilaisten pienyrittäjien omistama yhtiö, jossa on tilaa uusille osaajille.

Lue lisää

Meille töihin?

Työllistämme urakoinnissa ja kuljetuksissa sesonkiaikana lähes 70 työntekijää. Jos olet kiinnostunut, ota rohkeasti yhteyttä.

Lue lisää